Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudnátok segíteni Digi Router...

Tudnátok segíteni Digi Router beállításában? Digi Router - TP-Link router kötés.

Figyelt kérdés
Most kötötték be az új Digis netünket. Kaptunk egy Digis routert(wifis) amibe üvegszálal megy be a net. Ez miatt ennek maradnia kell ott. Ennek a wifije csak 30mbit/s tud sugározni, a másik TP-Link routerünk 150mbit/s. Azaz ezt szeretném bekötni. Probléma: Bekötöm a Digi router LANt a TP-Link router bemenetéhez...beállítom s semmi. Nem jön be semmi. Javaslatok?

2016. júl. 19. 17:19
 1/3 A kérdező kommentje:
Próbáltam az autómatikus beállításokat, a PPPoE, dinamikust, de semmi. Masik routerben kikapcsoltam valami védelmet de így sem lett jobb. Nem jövök rá :(
2016. júl. 19. 17:27
 2/3 anonim válasza:

Mért akarod az új routert? Oké, hogy az csak 30mbit/s sebességre képes, de milyen gyors internetre fizetsz elő? Ha 30 mbit/s vagy az alatti akkor nem sok értelme van, maximum a hatótávot és pár extra tulajdonságot érsz el.

A digis routeren mi van beállítva? Dinamikus IP címzés vagy statikus? Mit ír ki, mikor próbálod használni a routeren keresztül a netet? Próbáld meg a routert resetelni, majd újrakonfigurálni.

2016. júl. 20. 00:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Háááát 500mbites netünk van, ajándék volt, nem tudjuk egészet kihasználni. De minél többet igyekszünk :)

Digis routeren nem találok DHCP cim osztást. De ha laptopomba dugom a vezetéket akkor van net, szóval oszt ip címet.

Ha csatlakozok azt írja korlátozott hozzáférés. Net semennyi.

Még esetleg azt tudom mondani, hogy a TP-Linket nem ír ki ip címelket asszem a WLAN/WAN-nál.

2016. júl. 20. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!