Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elfelejtettem a jelszavamat a...

Elfelejtettem a jelszavamat a Skype-on, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egy ideje a gépen automatikusan be voltam lépve a Skype-ba, mikor bekapcsolódott, ezért elfelejtettem a jelszót, de egyszer véletlenül kiléptem.

Az a baj, hogy az e-mail címet kéri, hogy oda elküldik, de nem az én e-mailemmel lett regisztrálva, és csak egy erős sejtésem van, hogy kiével.

Alap esetben csinálnék új Skype-ot az enyémre, de elég fontos okom van rá, ami miatt erre kellene belépjek.

2016. júl. 18. 20:41
 1/7 anonim válasza:
Nincs email nem tudsz csinálni, miért kell más emailjére regisztrálni?... imádom amikor jön email címemre mindenféle regisztrációs megerősítés, amit nem is én regiztem -,-"
2016. júl. 18. 20:52
 2/7 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, apám e-mail címén van, eredetileg az ő Skype-ja volt, de aztán később valahogy én használtam többet, így inkább nem csináltam újat.

Apám és anyám meg csináltak egy új Skype-ot az anyám e-mail címére.

De ez se 100%, hogy apám e-mail címén van, csak úgy emlékszem.

2016. júl. 18. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Csinálj újat, majd vedd fel újra a kapcsolatot az illetővel, akivel azt a bizonyos fontos beszélgetést folytattad. Egyszerű nem igaz? :D
2016. júl. 18. 21:10
 4/7 A kérdező kommentje:

# 3:

Ha nagyon nem tudok semmi mást tenni ez lesz a vége, csak nem nagyon szeretnék magyarázkodni neki.

2016. júl. 18. 21:12
 5/7 Hominida ***** válasza:
Egyszerűsítsük a kérdést: szóval csak fel akarod törni apád Skype-fiókját?
2016. júl. 18. 22:14
 6/7 A kérdező kommentje:
# 5: Nem, és nem tudom, miért kell idióta történeteket kreálni, mikor valaki felteszmeg normális kérdést.
2016. júl. 18. 22:16
 7/7 Hominida ***** válasza:
Mert én nem látom, amiért magyarázkodni kellene, ha ez az egész ügy tiszta. Mert a legegyszerűbb lenne megkérdezni.
2016. júl. 19. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!