Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gamekit-t sikerült valakinek...

Gamekit-t sikerült valakinek használnia VPN-el?

Figyelt kérdés
Szóval csomó időt rászántam, és szedegettem a pontokat, csak azt vettem észre, hogy nem lehet elkölteni őket. Esetleg akad itt valaki, aki már más országból VPN-el mégis sikerrel járt? Milyen országgal próbálkozzak?

2016. júl. 16. 13:19
 1/7 GTX Geforce22 válasza:
Nekem Németország jött be, de egy a bökkenő ha nyersz akkor el kell küldened a telefonszámod és sajnos a Gamekit már beírja a szám elé +49 (IP-nek megfelelő) szóval csak német telefonszámot fogad el! :S
2016. nov. 18. 10:17
 2/7 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám. Akkor erre nincs is megoldás , hogy ne IP alapján kelljen beírni a telefonszámot? Nekem alapból +31-et ad ki.
2016. nov. 25. 21:57
 3/7 anonim válasza:
Van megoldás . Én is nehezen oldottam meg, de ha usa vpn-el registralsz, akkor a játékok több pontot adnak, és később könnyebben kereshetsz onlie telefonszámokat.Ez után meg kell adnod a címedet és a nevedet, ezt en ugy oldottam meg,hogy egy amerikai youtubost kerestem ,akinek leveleket kuldenek, es az o cimet es nebet adtam meg. Ettol neki nem lesz maja es mi is jol jarunk. Ez utan kapsz egy sms t online es meg is van.:)
2016. nov. 27. 16:12
 4/7 anonim válasza:
Az előző vagyok.Amerikai telefonszámot sokat találsz a neten, csak fontos ,hogy meg tudd nézni a rá érkező sms-eket és ne legyen foglalt.Nekem már sikerült egy cs go -t szerezni ,most pedig arra várok ,hogy legyen raktáron rp.
2016. nov. 27. 16:15
 5/7 anonim válasza:

Nebet= *nevét

Maja= *baja :D

2016. nov. 27. 16:19
 6/7 anonim válasza:
Engem letiltottak a vpn miattt.
2017. febr. 19. 12:13
 7/7 anonim válasza:
De sikerült valamit venni előtte?Mert én szereztem egy cs:go-t és csak utána tiltottak :D
2017. ápr. 11. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!