Gyorsnak számít a mobilinternetem, ha a telefonomban 10-15 mb/s tölt le a play áruházból?
az bizony 80-120 Mbps. Ekkora sebességet csak LTE-n(4G) érsz el. Sőt 120-at csak úgy tud elérni, hogy egyszerre több frekvenciasávot használ a telefonod. (800 és 1800 MHz)
Ha jól tudom erre még csak Pesten van lehetőség.
Hát ahhoz képest, hogy Magyarországon a mai napig rengeteg olyan hely van ahol csak GPRS vagy EDGE az elérhető legmagasabb internetezési lehetőség ami 100 vagy 200 kb/s sebességre képes azt kell mondjam, hogy gyors...
De ha mondjuk egy olyan embert kérdezel meg akinek digis 1000 gb/sec-es nete van, az azt fogja mondani, hogy tetű lassú...
"Ha jól tudom erre még csak Pesten van lehetőség."
Nem csak ott. 13 kelet-magyarországi településen is van már 4G+ (ismeretlenebb nevén LTE-Advanced).
Szerintem mobilnetesek között piszok gyors! Emlékszem, még pár éve vidéken örültem ha van 50 kb/s. :D
Most meg már 2 perc 1 giga kb. :D
Jó, mondjuk vidéken most sem jobb a helyzet.. Ott egyszerűen képtelenek felhúzni egy adótornyot.
És amúgy igen, a net is 4G-s, meg a telefonom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!