Miért nemsikerül végleg törölni magam facebookról?
Figyelt kérdés
Kicsit hülye helyzetben vagyok... Tehát kb. egy hónapja töröltem a fiókomat és le akartam ellenőrizni hogy tényleg el lett e távolítva..( én hülye meg beléptem:/) Sajnos nem volt, simán belépett azonban adódott egy kis probléma. Folyamatosan kidobott ahányszor beléptem. Néha sikerült kicsit több időre belépve lennem de ahogy újra a törlés funkciójoz értem volna minden esetben kilépett. Megpróbáltam telefonon, tableten, gépen, minden módszerrel. Mindenképpen valahogy le szeretném törölni magam. De ahogy a beállitásokba szeretnék menni egyből kiirja hogy "előbb be kell jelentkezned" és kidob.(mintha tudná hogy törölni akarom) Nagyon idegesítő mostmár. Nemérdekel milyen módszerrel de végleg el szeretném távolítani a fiókomat. Nincs valakinek ötlete mit lehetne még kipróbálni? Hatalmas nagy segítség lenne.2016. júl. 10. 19:27
1/5 A kérdező kommentje:
Azthiszem hülye vagyok... Tehát felfüggesztettem a fiókomat és nem töröltem... Mindegy ez mit sem változtat a tényen hogy változatlanul kidob a facebook, már eljutottam oda hogy facebook alkalmazásban sikerül belépni és nemdob ki egyből, de ha a beállításokhoz megyek egyből kidob. Már beleőrülök ebbe... :(
2016. júl. 10. 20:27
2/5 JANIkettőezer válasza:
Kerüld ki :P lépj be BÖNGÉSZŐBEN, nem appban, és egyből katt a törlés linkre, nem kell beállítások közé menni.
Minden eszközödön jelentkezz ki (kivéve, amin törlöd), hátha a háttértevékenységek során aktív marad a fiók.
Rövid olvasgatás során azt találtam, hogy az adatok teljes törléséig akár 90 nap is eltelhet. Elképzelhető az is, hogy nincs még TELJESEN törölve a fiók, így belépni tudsz, tevékenykedni már nem, ezen csak az idő segít. (bár ez elég hülyén hangzik)
3/5 JANIkettőezer válasza:
Azt hiszem én is hülye vagyok. A második dolog totál értelmetlen, hisz csak felfüggesztetted a fiókot. + mert még mindig totál hülyeségnek hangzik... Csak nem tudnál belépni, ha már törölve van a fiók, hiába nincs törölve még minden infód :DD
4/5 anonim válasza:
Ha törlöd a fiókod egy 14 napos időtartam veszi kezdetét, amely során elegendő egy bejelentkezés a fiókba és a törlési kérelem érvényét veszíti és a fiók tovább használható. Tehát ha törlöd ne próbálj meg ennek lejárta előtt belépni, mert azzal újra aktiválod.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen ezeket énis nagyjából tudom de hiába megyek a linkre egyből kidob, próbálkozok még hátha.. De köszi szépen a segítséget 😊
2016. júl. 12. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!