Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Támogatja a ruterem a bridge...

Támogatja a ruterem a bridge funkciót?

Figyelt kérdés

Vettem egy dlink n600 dir 840 tipusú rutert 18000ft ért fél éve.

Tökéletesen működik viszont költözés miatt most olyan helyzet ált elő hogy a szomszéd megadta nekem a wifi kódját ami nagyon jól működik de csak a lakás első részeiben és belül már nem is veszi a jelet semmi.

ezt a wifi jelet szeretném megerősiteni bridge funkcióval.

Támogatja a ruterem? Mit keressek a menüben?

Köszönöm!

2016. júl. 10. 15:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem felesleges a bridge, egyszerű kliensbe tedd át, ha ott nem veszi akkor úgy se fogja mert a teljesítmény maradni fog. Ha az antennádat lecseréled 8dBi-sre akkor jobb lesz ill a szomszédét is, már ha lehet.
2016. júl. 10. 15:49
 2/3 anonim ***** válasza:
2016. júl. 10. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Kérdésed: "A kliens mit jelent? van ilyen opció a ruteren és venni fogja a jelet a szomszédból a ruter?

Nekem az lenne a lényeg hogy olyan helyre tegyem a rutert ahol még jol veszi a szomszéd jelét és azt továbbitsa az én ruterem

"

A pdf-ben látható leírás alapján van kliens.

A többi az antennán múlik, a router elhelyezésén, és a router adási teljesítményén, már ha azt lehet állítani, hogy tudod-e fogni.

2016. júl. 10. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!