Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért szűnt meg a videoplayer.hu?

Miért szűnt meg a videoplayer.hu?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 17:14
 1/9 A kérdező kommentje:
a yuotube meg nem magyar de ez mind magyar vagy akkor lenne jó ha a yuotube lenne olyan hogy magyar meg angol meg stb videók
2010. ápr. 17. 10:43
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Meg az utolsó válaszolónak...
2010. ápr. 27. 17:50
 3/9 A kérdező kommentje:
tom hogy van sok magyar meg minden rajta meg nagycsomó zene de nincsenek rajta a filmek már kerestem
2010. ápr. 30. 13:47
 4/9 anonim válasza:
45%
Azért mert hiába hogy sok videó volt fent és magyarul de nem lehetett végig nézni. Tehát egy szar volt. Az Indavideo 1000x jobb mert azon magyar videót találsz a youtube-on meg azért jó mert mindent megtalálsz.
2010. máj. 4. 23:22
 5/9 A kérdező kommentje:
én is észrevettem hogy nem lehetett végignézni de még úgy 2008-2009-ben rendesen végiglehetett nézni meg most is simán végiglehetett nézni csak annak nem akinek lassú volt a netje mint nekem de ha délellőtt néztem akkor simán végigjátszotta
2010. máj. 9. 10:34
 6/9 anonim válasza:
69%
Igen, én is sajnálom, hogy megszűnt, Kár hogy nem lehet érte vmit tenni ???!
2010. máj. 14. 13:58
 7/9 anonim ***** válasza:
52%
Mert rengeteg animes cuccokat raktak fel rá (amit valószínűlrg movie makerrel csináltak), ami már túlzás volt. Óránként 8-10 videót raktak fel, amiből talán egy volt normális, a többi anime. Sajnálom hogy megszűnt, mert sok jó dolog volt rajta.
2010. máj. 29. 00:49
 8/9 anonim válasza:
32%

Igen, a videoplayer.hu Tárhelyének több mint 70%-át foglalták le az értelmetlennél értelmetlenebb AMV-k.(Anime music video)

Nagyon sok jó videó votl fennt. Én is sajnálom hogy megszűnt.

2012. ápr. 21. 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert nem érte meg nekik fenntartani, és nem bírták a piaci versenyt a konkurenciával.
2022. ápr. 18. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!