Letöltöttem az internet doownload manager programot, és behelyeztem az általatok ajánlott cracklok programba a 30 napos probaverzió miatt, de tovább számolja a napokat, már csak 4 nap van hátra, mit tegyek?
Most átfutottam, hogy mit tud az Internet Download Manager, de nagyjából pont azt, mint amit az ingyenes Free Download Manager (ami magyarul is tud persze):
Én ezt használom több éve. (még a 2-es verziót, a hármas pont mostanában jelent meg - a ketteshez külön kell letölteni a magyar nyelvű csomagot is, a hármasban már alapból benne van, ahogy olvasom).
Van valami különleges elvárás?
Én igazán nem akarok beleszólni, de ez a program a mai árfolyamon 6939 Ft-ba kerül:
Lehet átutalni, vagy csekken fizetni is a fenti link alapján, de a személyes adatokat meg kell adni akkor is. Személy szerint én nem adnék ki ennyi pénzt érte, de ez csak az én véleményem.
Ha mégis elgondolkozna a Free Download Manageren, akkor itt egy kis (régebbi) leírás magyarul (megjegyzem, a leírás régebbi verzióra vonatkozik, azóta a fordítás már szinte teljes, egy-két eléggé speciális dolog hiányzik csak):
Szívesen segítek, ha szükséges :-)
Köszönöm szépen megprobálok ráhangolodni a Fre doownload manager-re.
Köszönöm a segitséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!