Ezeket az idegesítő reklámokat nem lehet valahogy kikapcsolni?
Figyelt kérdés
Ha interneten nézegetek egy terméket, pl most egy magas nyomású mosó robbantott ábrájára volt szükségem, ezért rákerestem, akkor utána hosszú ideig a legkülönbözőbb oldalak reklámsávjaiban (pl itt is) ilyen mosókat reklámoznak nekem. Holott eszem ágában nincs ilyet venni. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Vagy ha kikapcsolni nem lehet, akkor valahogy "resetelni", hogy ne csak mosókat reklámozzanak? Kicsit már kezd unalmas lenni...2016. jún. 25. 16:27
1/3 anonim válasza:
Telepíts AdBlock-ot a böngésződbe.
2/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi.
2016. jún. 25. 16:34
3/3 anonim válasza:
Az AdBlock mellé én ezt is telepítettem és azok a reklámok is megszűntek, amit még az AdBlock sem tudott kiszűrni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!