Miért nem tudok csatlakozni a mobilinternetemhez?
Figyelt kérdés
Mobilstickről lenne szó. Képtelen csatlakozni a laptopom a mobilinternetre. Felvan telepítve a programja a gépemre, meg is találja az eszközt, inicializálja is, rányomok a kapcsolódásra és örökké kapcsolódik. Próbáltam már gép újraindítást is, újratelepítést, tűzfal kikapcsolást, másik felhasználóból is próbáltam rácsatlakozni de nem megy. Bármely más laptopba meg működik. Régebben az én gépemen is jó volt. (dell E6400) Egyszerűen nem tudok rájönni hogy mi lehet a baja, pedig fontos lenne most az internet nekem. Mi lehet a hiba? Előre is köszönöm a válaszokat!2016. jún. 24. 18:46
1/1 anonim válasza:
A stick jó, hiszen más gépen működik, tehát a te gépeddel van valami gond. Nézd meg a pontos időt a neten és szinkronizáld hozzá a laptopod, ez is szokott hibát okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!