Hogy tudnám működésre bírni a routerem?
Van egy tp-link tl-wr340g es routerem itthon. Még régen kijöttek a szerelők ezt beszerelték stb stb ... na de nem is ez a lényeg hanem hogy a napokban az egyik ismerősöm hozott nekem egy D-link DSL-2641R tipusú routert (tudtommal ez modem is egyben) és próbálnám működésre bírni de a francoskrumpliért sem akar menni...
Amit eddig csináltam :
- a router alján lévő ip-cimet benyomtam böngészőbe( persze a routert rákötöttem a gépre közben ) ott raktam jelszót WPA2 védelmet benyomtam hogy működjön a vezeték nélküli net megosztás .Láttam egy videót amiben letöltöttek hozzá valami drivert, programot a telekom oldalról .. na én is ezt megcsináltam de semmi
Annyi hogy megjelenik a wifi hálózatok között rácsatlakozom és nincs internetkapcsolat :( Mondtak valami olyat hogy klónozni kell valami MAC cimet vagy ilyesmi...Nem bánnám ha adnátok egy kis segitséget mert nem vágom az efféle dolgokat...
leszeded elolvasod használod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!