Miert nem tudok felcsatlakozni? Mikor minden mukodik?
Adsl netem van. Kapcsolodaskot hibat irt ki. 720-as hiba. Felhivtam az ugyfelszolgalatot ott minden rendben volt. Kikuldtek egy embert ő megnezte a modemet es azt mondta halozati kartya. Elvittem a szervizbe halozat kartya tokeletesen mukodik.
Szoval modem jo, halokartya jo, kozpontban nincs semmi hiba.
Otlet ?
PPPoE protokol hiányzik.
Valószínűleg szoftver hiba.
Eddig két esetben találkoztam ilyennel.
A túl optimalizált gépen (Advanced SystemCare rontotta el)
Illetve játék crack -jéből kiszabadult faparipa rondított bele.
De könnyen tesztelheted egy LiveLinux alól hogy mi is lehet a gond.
Ugyan is ha az képes csatlakozni, akkor a hardver hiba ki is zárható.
De megpróbálhatod ezt is:
Na megcsináltam.
Az ESET volt a ludas. Valami megsérült fájlt szedett le és a WAN miniportoknál amit a ESET personal firewall miniport-hoz tartoztak (Eszközkezelő, Hálókártya és ott sárga háromszög) ott volt a hiba. Le kellett őket törölni unlocked + ESETuninstaller-ral csökkentett mód-ban. Na ezután már csak a hálókártyás volt ott semmi miniport és sikerült csatlakozni.
Azért írtam, le, hogy ha vkinek hasonló gondja lenne akkor ez segítsen. JAAA és megspóról sok felesleges pénzt -kihívni a szerelőket
-először kijön, hogy jó-e a modem
-majd a hálókártyára fogják
-aztán telepítsd újra
modem jó volt, hálókártya jó, rájöttek, hogy az ESET-et törölni kell és ezért telepítsem újra 4-5 ezerért. ESETUninstaller leszedtem, meg unlocked-dal letöröltem.
Remélem segíthettem vkinek ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!