Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tényleg létezik red room...

Tényleg létezik red room darknet oldal, ahol x időközönként élőben megölnek valakit és neten közvetítik?

Figyelt kérdés
Valahogy nem tudom elhinni... Kerestem is, de nem találtam sehol, még tor-on keresztül sem.

2016. jún. 21. 08:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
79%
8. Kia f*** beszél itt rendőrségől? 17. Ne parázz ennyire.
2017. aug. 5. 19:24
 22/24 anonim válasza:
100%
Red room-ok vannak, Indonéziában már volt egy ilyen ügy (egy ausztrál férfit kaptak el). Beépített emberek vannak már a dark weben, de csak nagyobb halakra vadásznak. Személyes lebonyolításoknál buknak le (drogvásárlás, stb.). A Silk Road alapítója egyébként azzal bukott le, hogy meghirdetett egy fejlesztői állást a honlapja vonatkozásában és egy magán email címet adott meg. Egy profitól elég amatőr hiba, de ez igaz.
2017. dec. 29. 00:21
 23/24 anonim ***** válasza:

Ezeket nézd meg! Ebben a 2 videóban benne van minden amit a red room-okról tudni lehet.

[link]

[link]

2019. jan. 7. 23:27
 24/24 anonim válasza:
100%
köcsög youtube. nem lehet megnézni
2019. máj. 7. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!