Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem tudom visszavenni...

Miért nem tudom visszavenni Facebookon az ismerőseimet?

Figyelt kérdés

Sok ismerőst töröltem, mert úgy gondoltam, egy kis rendet teszek az oldalamon, viszont sokakat visszavennék. De nem tudok jelölni embereket, illetve csak bizonyosakat. Biztosan tudom, hogy nem tiltottak le, hogy nem utasítottak vissza (hiszen nem is tudtam jelölni őket), és eddig ismerősök voltunk, nem hiszem, hogy bajuk van velem. Sok embernél ez van, de teljesen véletlenszerűen. Nincs az beállítva nekik, hogy ne lehessen őket jelölni, mert megkértem egyszer valakit, hogy az ő adatlapjáról hadd nézzem meg, nálam van-e a hiba: onnan látszott, hogy ezek az emberek jelölhetőek.

Mikor egyeseket megpróbáltam jelölni, azt írta ki a FB: "Ezt a kérést most nem tudjuk teljesíteni, próbáld újra később." Vártam néhány perce, majd megint rányomtam, megint ezt írta ki, és eltűnt örökre a jelölés gomb. De ez is csak pár embernél volt. Miért van ez?

2016. jún. 21. 00:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg ami még eszembe jutott. Minek akarnád visszavenni őket, ha egyszer már törölted? Hirtelen mégiscsak ismered? Mindenki unja már a facebook drámázásokat.
2016. jún. 21. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!