Miért nem jeleníti meg a net telepítőjét és hogyan jeleníthetném meg?
Első író: Igen. A gépen a Windows 7 van, és felismerte, még fényjelzése is van, de mikor a sajátgépben megnézem, azt írja ki; sérült v nem található. De pár hete még működött. Köszönöm!
Második író: Nem csak úgy kaptam. Szerződésem van, és van benne kártya. Köszönöm, hogy írtál.
Első vagyok: a sticken le kellene cserélned a két telepitő fájlt. Itt találod a segitséget: [link]
Valami támadás (trójai?) érte a gépedet, a védelem kivédte, talán nem jutott be (azért futtasd le a virus- és kémprogramirtót). De ilyenkor sajnos sérülhet a stick, mert közvetlenül kapcsolódik a netre, TCP klienten keresztül. Én is jártam már így. Ha nem megy, hívd fel a 1270-et vagy vidd be az üzletbe, ott is tudják frissiteni. Utána a gépedről le kell törölni teljesen a régi telepitést és a frissitettel újratelepíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!