Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem vagyok népszerű...

Miért nem vagyok népszerű instagrammon?

Figyelt kérdés
Tudom hogy rengeteg ilyen kérdés van. A népszerűséget nem úgy értem, mintha ez lenne a legfontosabb hogy instán népszerű legyek, nem ezért kérdeztem. Csak rengeteg olyan embert látok, akik pocsék képeket tesznek ki és több száz lájkot kapnak rá. Ez csak azért foglalkoztat engem mert nagyon érdekel a fotózás és odafigyelek arra hogy mit teszek ki és milyen minőségűek a képeim, valahogy mégsem vesznek észre.
2016. jún. 16. 16:53
 1/6 anonim válasza:
67%
Biztos csúnya vagy.
2016. jún. 16. 17:07
 2/6 anonim ***** válasza:
10%
Minek akarsz népszerű lenni azon a gyökér oldalon? Én nem vagyok fenn se instán, se snapchaten, csaj facebookon, oda is évente kb 3 képet teszek fel. Ne idegeneknek akarj megfelelni pózer képekkel, legyél inkább mosolygós, kedves, vidám, és akkor népszerű leszel az ismerőseid, barátaid körében, a VALÓ ÉLETBEN. :)
2016. jún. 16. 17:11
 3/6 anonim ***** válasza:
36%

a második bizonyára egy 12 éves tinilány, ne is foglalkozz vele.. egyébként 3 opció van:

- kevés követőd van

- sok követőd van, de nem aktívak

- szarok a képek

na mármost, ha az első kettő a gond, akkor azt könnyen orvosolhatod több követővel, ill. aktívabb likeolgatással mások dolgainál, ellenben, ha a harmadik opcióval van dolgunk, akkor inkább ne erőltesd a dolgot.

2016. jún. 16. 20:16
 4/6 anonim ***** válasza:
#3, tévedsz. 17 éves vagyok, éa abszolút hidegen hagynak ezek a dolgok. Nekem van életem, nem kell ezt színlelnem a hülye kajálós még mozizós képekkel. ;)
2016. jún. 16. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
valóban, látszik mennyire hidegen hagy.
2016. jún. 16. 20:39
 6/6 omgt válasza:

Nos, hackeld meg kicsit a profilod, csinálj magadnak több követőt, ezt megoldhatod online credites oldalakon is, de akár alkalmazások is szolgálnak erre...

Miután látják, hogy több követőd van, többen is fognak követni, tapasztalat...

2016. jún. 30. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!