HELP! PlayAsia telefon hívás, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Vettem valamit PlayAsián, elég drágán, de kötelező a telefont megadni és verifikálni, ami miatt fel is hívtak 3szor, de valami érthetetlen angollal beszélő ázsiai nőt hallottam és nem értettem mit mondott... Most mit kéne tennem? Addig nem kapom meg a cuccot (digitális), amíg nem sikerül beszélnem ezzel a nővel, ami lehetetlennek tűnik. Valaki esetleg tudja mit mond, hogy tudjam mit kéne válaszolni?2016. jún. 16. 13:29
1/1 A kérdező kommentje:
Végül megoldódott sok szenvedés és sok érthetetlen telefonálás után. Jesszus... a frászé nem tudnak sms-t küldeni inkább.
2016. jún. 16. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!