Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom megnézni az üzenete...

Hogy tudom megnézni az üzeneteimet?

Figyelt kérdés

Le van tiltva a facebook a munkahelyen. A telefonomon pedig nincs előfizetve internet, nincs elérhető wifi. Viszont nekem nagyon-nagyon kellene egy postacím, amit a fb-on kaptam üzenetben. Sajnos nem tudom messengerben megnézni, mert nem én, hanem egy általam kezelt oldal kapta az üzenetet (tényleg: ezeket valahogy nem lehetne szinkronizálni a messengerrel?).

Van valami mód, hogy hozzájussak az infóhoz?

2016. jún. 16. 08:09
 1/2 anonim ***** válasza:

lemész egy kávéra a közeli starbucks-ba, mcdonalds-ba.

Vagy ott találsz freewifit, vagy onnan viszel egy kávét a munkahelyi rendszergazdának.

2016. jún. 16. 09:46
 2/2 A kérdező kommentje:

kisváros... sajnos nincs ilyesmi errefelé. és kiszaladgálnom sem olyan egyszerű, kiesik a munkahelyem a belvárosól.

Nem tudom, a posta környén lehet-e valahol... legrosszabb esetben megpróbálom ott (kávézó van vele szemben), és ha nincs, akkor majd holnap :/

de azért köszi :)

2016. jún. 16. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!