Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebay-en vásároltam, gyanús,...

Ebay-en vásároltam, gyanús, hogy nem fog megérkezni a rendelt áru. Mi a teendőm?

Figyelt kérdés

Június 23 a határidő. Az eladó profilját nézve, láttam, hogy van pár negatív értékelés az általam is vásárolt termékhez kapcsolódóan (Syma X8G drón, $91). Nem érkezett meg, nem válaszol az üzenetekre stb... Jelenleg az eladónak nincs semmilyen eladandó terméke az ebay-en, az értékelése 50 csillag.

Történt már velem olyan, hogy nem érkezett meg a rendelt áru, de azt könnyedén megtudtam oldani, "nem érkezett meg a termék" menüpont, majd megbeszéltük az eladóval. Úgy gondolom, hogy, most ez a megoldás nem lesz előrevezető. Valaki elmagyarázná szájbarágósan, hogy mi a teendő ilyen esetben, vagy van-e valami megoldás, hogy vissza kapjam a pénzem? Az egész szituáció csak feltételezés, viszont szeretnék felkészülni a legrosszabbra. A válaszokat előre is köszönöm!

2016. jún. 14. 22:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jelenleg ilyen az eladó értékelése: [link]

Ma reggel nyitottam egy case-t a paypalon keresztül, de még nem reagált rá. Egyébként május 16-án fizettem neki, alap esetben kivárnám a végét, csak az értékelések sejtetnek valamit...

2016. jún. 16. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:
Várj még kb jövőhét közepéig, ha addig se válaszol akkor alakítsd át claim ra. Még bőven van időd azt hiszem 180 nap paypal védelem van mostmár.
2016. jún. 17. 00:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Már abban az állapotban van. Egyből arra ment, hogy válasszam ki a claim okát, másképp nem lehetett case-t nyitni. Jelenleg a partner válaszára vár állapotban van. Júni 25-ig van lehetősége jelezni, de eddig semmi, pedig már lassan 3 napja lesz, hogy nyitottam.
2016. jún. 17. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!