Ebay-en vásároltam, gyanús, hogy nem fog megérkezni a rendelt áru. Mi a teendőm?
Június 23 a határidő. Az eladó profilját nézve, láttam, hogy van pár negatív értékelés az általam is vásárolt termékhez kapcsolódóan (Syma X8G drón, $91). Nem érkezett meg, nem válaszol az üzenetekre stb... Jelenleg az eladónak nincs semmilyen eladandó terméke az ebay-en, az értékelése 50 csillag.
Történt már velem olyan, hogy nem érkezett meg a rendelt áru, de azt könnyedén megtudtam oldani, "nem érkezett meg a termék" menüpont, majd megbeszéltük az eladóval. Úgy gondolom, hogy, most ez a megoldás nem lesz előrevezető. Valaki elmagyarázná szájbarágósan, hogy mi a teendő ilyen esetben, vagy van-e valami megoldás, hogy vissza kapjam a pénzem? Az egész szituáció csak feltételezés, viszont szeretnék felkészülni a legrosszabbra. A válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg ilyen az eladó értékelése: [link]
Ma reggel nyitottam egy case-t a paypalon keresztül, de még nem reagált rá. Egyébként május 16-án fizettem neki, alap esetben kivárnám a végét, csak az értékelések sejtetnek valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!