Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vodafone mobilinternet usb modem?

Vodafone mobilinternet usb modem?

Figyelt kérdés

usb modemmel netezek egy netbookon, de nagyon lassú.

Mindegy, hogy hol van a gép, szóval nem a lefedettségen múlik

lehet ez amiatt, hogy usb 2.0 portba dugom be?

egy usb 3.0 porttal használva jóval gyorsabb lenne?

2016. jún. 12. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem az USB 2.0 szabvány miatt lassú, ez biztos.

Másik gépen is csinálja?

Azt nem tudod megcsinálni, hogy USB portba bedugsz egy USB hosszabbító kábelt, stick-et meg a másik végére dugod, elvezeted az ablakhoz és függőlegesbe állítod.

2016. jún. 12. 21:18
 2/7 A kérdező kommentje:

másik usb 2.0 portban és másik gép usb 2.0-jában is lassú volt, másik városban is... szóval első körben a modemet cseréltem le, de nem jobb a helyzet

azért gondoltam, hogy esetleg usb 3.0 port kéne, ilyennel sajnos nincs módom kipróbálni.

2016. jún. 12. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet elhasználtad a csomagba foglalt adatkeretet ezért lelassították.
2016. jún. 13. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Töröld le és telepítsd újra. Az a helyzet, hogy csak EGY USB portot használhatsz, azt, amelyikre telepítetted. Nem lehet mindig másikra csatlakoztatni, mert azt érzékeli, hogy több példányban akarod futtattni.

Hét évig használtam Vodafone mobil sticket, néha most is, de ezt a problémát soha nem oldották meg.

2016. jún. 13. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
Majdnem elfelejtettem: amelyikre telepítetted, oda mást ne csatlakoztass! Az KIZÁRÓLAG a stické legyen.
2016. jún. 13. 13:01
 6/7 A kérdező kommentje:

Sajnos az újratelepítés sem segített, leszedtem és visszaraktam a mobile broadband-et.

Még a sim kártyát is kiszedtem, visszatettem.

Nem használok mást abban a portban. Az adatkeret nincs elhasználva.

szóval én a gépet okolom vagy legalábbis hogy usb 2.0 port van csak rajta. Néha kiírja, hogy Ez az eszköz gyorsabb működésre is képes, persze nem tudom a net is gyorsabb lenne-e.

2016. jún. 13. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Az USB porttal lehet gond, futtass le online scannert, az is lehet, hogy a tűzfalon támadás miatt zárolta a vírusirtód.
2016. jún. 14. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!