Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Úgy, hogy nem veszem meg a...

Úgy, hogy nem veszem meg a domain nevet tudok a gépemről futtatni egyet?

Figyelt kérdés

2016. jún. 11. 17:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Mármint azt akaord, hogy ha bairod a bongeszobe, hogy

ezasajatdomainem.hu, akkor bejöjjön a weboldalad?

Ez simán megoldható, csak be kell irni a Windows\System32\drivers\etc\hosts fájlba

2016. jún. 11. 18:41
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy szeretném, hogy ez publikus legyen. A több ember is hozzátudjon férni.
2016. jún. 11. 18:47
 3/10 CspCsj ***** válasza:

Ha 24 órában megy a géped, az párezer forint plusz áramdíjat jelent havonta. (a gép fogyasztásától függően)

A feltöltési sebességed mennyi?

Mekkora adatmennyiséget akarsz "közzétenni"?

Nem túl nagy adatmennyiségnél inkább ingyen tárhelyszolgáltatón hozz létre weboldalt, vagy töltsd fel dropbox, 4shared stb. felhőtárhelyekre, és add meg az ismerősöknek a címet.

2016. jún. 11. 19:59
 4/10 A kérdező kommentje:

Kedves CspCsj!

Tisztában vagyok minden feltétellel. Hidd el elég nagy adatmennyiséget szeretnék ,,közzétenni,, a világhálón, nem csak Magyarországon élő ismerőseimmel. Engem a saját domain név megoldása érdekelne. Tudom, hogy Dotk-n ingyen regisztrálhatok magamnak egy domain-t és Hostingernél vagy ha Unlimited tárhelyt szeretnék akkor HostFree-nél ingyen szerethetek egyet. Szóval engem csak az érdekelne, hogyha szeretnék tegyük fel egy demi.hu-s domain nevet ami mindenkinek el kellene tudni érnie ezt megtudom oldani ingyen. Természetesen a villanyszámlát nem beleszámolva.

2016. jún. 11. 20:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Az Apache, MySQL szervert Xamppal futtatom.
2016. jún. 11. 20:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Meg tudod oldani, de ehhez mindenkinek be kell rakni a hostnever a saját hosts fájlába.

Vagy pedig egy saját DNS szervert kell telepitened, és azt kell használnia az ismerőseidnek.

2016. jún. 11. 20:38
 7/10 A kérdező kommentje:
Ha a DNS szervert telepítem az ismerőseimnek kell valamit telepíteni, letölteni?
2016. jún. 11. 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kell, csak be kell allitani, hogy azt használják.
2016. jún. 11. 20:44
 9/10 A kérdező kommentje:

8. válaszoló.

Írtam privát üzenetet.

2016. jún. 11. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem értem hogy jön ide a dynu.com, ezek szerint te egy akarmi.dynu.com-os cimet akarsz? Ezt ott tudsz csinálni ingyen, és publikus is lesz. Biztos van valami tutorialjuk hogy kell, én nem ismerem őket, de általában ez nagyon egyszerű hasonló szolgáltatóknál.

Légyszi ne privátot irj, ott nem fogok válaszolni.

2016. jún. 11. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!