Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mitől szaggat a youtube videó?

Mitől szaggat a youtube videó?

Figyelt kérdés
ha 1080 p-be nézem, ha 480 ugyan úgy másfél perc után elkezd szaggatni.Netem és konfigom is elég erős eddig nem volt ilyen bajom kb 2 hete kezdődött.sima videó fájlok is szaggattak aztán frissítettem a vls-t és most jó.Lehet hogy valami lefogja a gépemet de nem tudom én semmi durát nem vettem észre mint háttérben futó káros alkalmazás.2x előfordult h annyira lelassult a gép h használhatatlanná vált.össze vissza szaggatott minden ki kellett kapcsolnom aztán újraindítás után jó volt.

2016. jún. 11. 12:11
 1/1 anonim ***** válasza:
Eset online scanner, ezt futtasd le, én néha szoktam nekem jó. Rendszerem w10/64 pro, tökéletes no problem. VLC-t nem használok helyette MediaPlayerClassicHomeCinema ez tökéletes, mindent visz nincs gabaj. Tegyél fel egy jó progit a neve GlaryUtilites asszem, ott tisztíthatod és karbantarthatod a rendszeredet. Ill szabályozhatod az induló és futó folyamatokat is. Meg ott a feladat kezelő, ott is látni mi fogja.
2016. jún. 12. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!