Szivat a messenger?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tegnap beszélgettem valakivel messengerben, kérdeztem tőle valamit, Ő pedig válaszolt rá. Ezt követően én is válaszoltam.
Nem sokkal később észrevettem, hogy a messenger megcserélte az én válaszomat az övével.
Tehát olyan, mintha én előre tudtam volna hogy Ő mit fog írni és válaszoltam volna saját magamnak...
Nem értem, hogy ilyenkor mi van, mert az ő üzenete pontosan 18:53kor jött én meg 18:55kor válaszoltam rá, később meg úgy jelezte ki, hogy én 18:55kor írtam, ő pedig 19:35kor. Tehát több mint fél órával későbbre tette az Ő üzenetét.
Így most olyan hülyén jön ki... Ezt neki is kijelzi vagy csak nekem?
Miért csinál ilyeneket a messenger?
Velem ez most történt meg először.
2016. jún. 11. 06:36
1/2 anonim válasza:
Ez egyfajta "bug".Lehet, ha frissited a messengert megoldodik a problema.Mivel mindketten fent voltatok messengeren ezert nagy esellyel neki is latszodik.De jelenteni is tudod ezt a bug-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!