Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehetséges véletlenül üresen...

Lehetséges véletlenül üresen elküldeni egy emailt?

Figyelt kérdés

Egy kérdez kapcsán teszem én is fel a kérdésemet.Én is csak tárgy megjelöléssel kaptam egy szöveg nélküli üzenetet.

A feladó a férjem egyik ismerőse volt,egy férfi,akit 1x láttam.Tárgyként a férjem keresztneve szerepelt,egy szó.

Rákattintottam, hogy mit akarhat tőlem szinte ismeretlenül.valamiért rossz érzés fogott el,mit akarhat a férjemről közölni....

De a levél Üres volt,nem állt benne semmi.

Ráírtam mi van,nem válaszolt,kinyomoztam a telószámát, azt mondta, ő nem írt .

Aztán nagy nehezen kiderült, hogy az élettársa találkozgatott a férjemmel.

Máig se tudom, valóban ő írta az üres emailt, vagy a nő.

meg hogy véletlen e az ilyen, hogy szöveg nélkül küldik el, vagy szándékos.??

2016. jún. 10. 10:49
 1/8 anonim válasza:
el lehet küldeni szöveg nélkül, de lehet az is , hogy vírus volt benne
2016. jún. 10. 11:18
 2/8 anonim ***** válasza:

Élettársa találkozgatott... ebből sejtheted, hogy ez egy jelzés volt, most jöhetsz, nincs itthon...

Ott csaljuk meg a másikat, ahol lehet. Ismerős képlet.

2016. jún. 10. 11:33
 3/8 A kérdező kommentje:

Utolsó,nem érted.Én kaptam az üres emailt.

Magát az eseményt,ill. a boncolgatását hagyjuk,azt csak azért írtam, hogy kb. lehessen sejteni, nem egy körlevélről,vagy spamról volt szó.

2016. jún. 10. 11:48
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt el lehet küldeni üresen, hacsak a levelező programba nincs beépítve egy figyelmeztetés.

Amúgy pedig ez inkább a lélektan kategória, ugyanis a fő kérdés az, hogy ki hazudik. :)

2016. jún. 10. 12:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Engem technikailag érdekel,azert nem lélektani kérdéshez irtam....már amúgy se fontos.

Csak azt nem ertem ha ír szöveget,miert uresenkuldi el a rendszer,ha mmég nem ,mi értelme? Rákattint hamarabb az elküldése,mielott megírja a szöveget?

2016. jún. 10. 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Én már jártam úgy nem is egyszer, hogy véletlenül küldtem el. Talán ctrl+entert ütöttem enter helyett, már nem emlékszem.
2016. jún. 10. 16:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Kipróbáltam.Csak akkor küldi el üresen,ha nem írsz semmit, és úgy kattintasz a küldésre.tehát szándékosan.

Mert ha már írsz valamit, úgy küldöd el,nem lesz üres...nem?

2016. jún. 10. 16:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Megint az emberi tényező felé kanyarodunk. Lehet, hogy csak írni akart egy levelet, aztán bezárás helyett megszokásból a küldést nyomta meg, vagy a piszkozatokból küldte el valahogy... stb.

Üresen elküldhető egy levél, de a többi már nem technológiai kérdés.

2016. jún. 11. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!