Lehetséges véletlenül üresen elküldeni egy emailt?
Egy kérdez kapcsán teszem én is fel a kérdésemet.Én is csak tárgy megjelöléssel kaptam egy szöveg nélküli üzenetet.
A feladó a férjem egyik ismerőse volt,egy férfi,akit 1x láttam.Tárgyként a férjem keresztneve szerepelt,egy szó.
Rákattintottam, hogy mit akarhat tőlem szinte ismeretlenül.valamiért rossz érzés fogott el,mit akarhat a férjemről közölni....
De a levél Üres volt,nem állt benne semmi.
Ráírtam mi van,nem válaszolt,kinyomoztam a telószámát, azt mondta, ő nem írt .
Aztán nagy nehezen kiderült, hogy az élettársa találkozgatott a férjemmel.
Máig se tudom, valóban ő írta az üres emailt, vagy a nő.
meg hogy véletlen e az ilyen, hogy szöveg nélkül küldik el, vagy szándékos.??
Élettársa találkozgatott... ebből sejtheted, hogy ez egy jelzés volt, most jöhetsz, nincs itthon...
Ott csaljuk meg a másikat, ahol lehet. Ismerős képlet.
Utolsó,nem érted.Én kaptam az üres emailt.
Magát az eseményt,ill. a boncolgatását hagyjuk,azt csak azért írtam, hogy kb. lehessen sejteni, nem egy körlevélről,vagy spamról volt szó.
Egyrészt el lehet küldeni üresen, hacsak a levelező programba nincs beépítve egy figyelmeztetés.
Amúgy pedig ez inkább a lélektan kategória, ugyanis a fő kérdés az, hogy ki hazudik. :)
Engem technikailag érdekel,azert nem lélektani kérdéshez irtam....már amúgy se fontos.
Csak azt nem ertem ha ír szöveget,miert uresenkuldi el a rendszer,ha mmég nem ,mi értelme? Rákattint hamarabb az elküldése,mielott megírja a szöveget?
Kipróbáltam.Csak akkor küldi el üresen,ha nem írsz semmit, és úgy kattintasz a küldésre.tehát szándékosan.
Mert ha már írsz valamit, úgy küldöd el,nem lesz üres...nem?
Megint az emberi tényező felé kanyarodunk. Lehet, hogy csak írni akart egy levelet, aztán bezárás helyett megszokásból a küldést nyomta meg, vagy a piszkozatokból küldte el valahogy... stb.
Üresen elküldhető egy levél, de a többi már nem technológiai kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!