Segítség Ncore ügyben?
Töröltem magam, mert aki meghívott....összevesztem vele, durván, le is tiltott mindenhonnan. És azt mondta az ncore-omnak is lőttek. Ő megszokott hívni egy rakás embert, aztán akinek nem olyan jó az aránya, vagy nem akar rendesen seedelni kivágatja. De nem tudom, 2-ről tudok, hogy valami arányt csal neki, így a rendszer vágja ki, vagy elkéri a jelszót valami mellébeszéléssel és kitörölteti, vagy úgy csinál valamit, amiért kivágják.
Én meg, hogy ne legyen meg az öröme, hogy ő vágatott ki töröltettem magam. Most írtam a staffnak, visszavehetnek?
Nem hinném, hogy visszavesznek, nem szokásuk.
Amúgy minek törölted magad? Hacsak nem staff tag, nem tud "kivágatni" téged, ha nem vagy szabályszegő. Ha mégis bejelent téged, akkor a staff kivizsgálja, és ellenőrzi, hogy jogos-e.
Jól átcseszte a fejedet, kisöreg Ncore- on évek óta nincs arány, tehát csalni sem tud vele. 48 óra seed idő van a letöltésekre. És nem, nem tudott volna kirúgatni téged, csak beadta a mesét, te meg bevetted, mint óvodás a nyalókát és elmenekültél. Ő nyert.
És csak hogy tudd az sem igaz amit leírtál a pofáról. Mert a meghívó tartozik felelősséggel azért, akit meghívott. Tehát ha meghívsz valakit és ő elkezd simliskedni akkor te is megütheted a bokádat. Ezért nem hív meg értelmes ember mindenféle fórumokon nyafogó pofát, mert nem kockáztatja a saját accountját.
De valahogy kivágatta azt az 5 embert. Vagy abban is csak hazudott? Nagyképűsködött?
Hogy mire képes, közben semmire sem............?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!