Az mitől van hogy pár napja néhány weblap nem vagy nagyon lassan nyílik meg, youtube akadozik stb?
Speedtest.net-et lefuttattam. Mobilról (csak wifit használva) stabil letöltést mutat. Gépről 8mp-t megy 12MB letöltéssel majd megáll szinte teljesen fél percre majd megint megy 12MB-al majd megint megáll és utána már olyan szar hogy végig se megy... De ugyanakkor ha épp ezt látom speedtesten, vagy nem tölt a youtube videó a travian-t pl akkor is pikk-pakk betölti pedig még a google.com is gondot okoz sokszor. El se kezd karikázni néha.
Arma 3-azni is tudtam multiban, bár abban volt néha hogy megállt kicsit de az lehet hogy a játék hibája. Mindenesetre kevesebbszer akadt meg a játék mint ahányszor beakad egy videó vagy nem tölt be egy oldal.
A gépemen lefuttattam már a nod32-t, kaspersky-t és spybot search & destroy-t is. Nem találtak semmit. Próbáltam több böngészőt, kitöröltem a sütiket és előzményeket.
Routert próbáltam már újraindítani, kihúzni/bedugni, megnéztem és nem laza a net kábel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!