Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Élet, internet Afrikában?

Élet, internet Afrikában?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Élt közületek valaki Afrikában huzomasabb ideig? Elsősorban óceántól nem messze lévő területekre gondolok. Fejlesztőként fontos lenne az internet, tudtok olyan helyeket, ahol stabil net van?

Másik kérdés, hogy betegségek szempontjából mennyire para trópusi helyre költözni? Mediterrán térség mennyiben más?

Köszi :)

2016. jún. 8. 04:54
 1/3 b4r4thg ***** válasza:
100%

Afrika elég nagy. Ha tudsz konkrét országot, várost, akkor érdemes utánakeresni, hogy ott milyen betegségek vannak, és akár indulás előtt oltásokat adatni magadnak. Erről szerintem érdemes egy dokival is konzultálni.

Az internet meg megint elég helyi dolog, aminek szintén nagyjából neten utána lehet nézni. Vagy például kereshetsz egy helyi csetes oldalt, ahonnan (ha beszélnek angolul), akkor elég sok infót meg lehet tudni.

2016. jún. 8. 07:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg nagyon országspecifikus, ahogy az előttem szóló mondta, ha itt egy olyan ember sem fog hozzászólni, akinek személyes tapasztalata van, akkor nézz egyesével utána, mert pl. Namíbia kifejezetten élhető helynek tűnik, tudományos élet is van, viszont néhány ország tényleg a harmadik világ.

Betegségek szintúgy helyfüggőek, meg kell nézni, hogy hol mik veszélyeztetnek egy odaköltöző európait, aztán beoltatod magad.

2016. jún. 8. 18:58
 3/3 anonim ***** válasza:
51%

Hehe, nem értem mi bajotok, elvégre írta hogy óceántól nem messze felvő területre gondolt. Afrikai helyszínt ennél jobban nem is lehet meghatározni.

Kedves kérdező! Kiemeled a kérdést, de nem adod meg a specifikációkat? Biztos hogy a programozás a neked való szakma? :D

2017. jan. 17. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!