Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet Facebook fiókot azonnal...

Lehet Facebook fiókot azonnal törölni?

Figyelt kérdés
A helyzet a következő:feltörték a fiókomat,szeretném azonnal törölni a fiókot.Nem szeretném,ha bárki is kiderítené az adataimat.A lényeg: Lehet-e azonnal törölni,nem 2 hét késleltetéssel?
2016. jún. 6. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nincs meg a mostani jelszó, akkor sehogy.

Ha megvan, belépsz, megváltoztatod, beszünteted a többi aktív session-ödet a security menüben.

2016. jún. 6. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
[link] oldal segít visszaszerezni a fiókod.
2016. jún. 6. 15:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Megvan a mostani jelszó!Félreértettetek: Én új fiókot akarok új névvel,a régit pedig lehetőség szerint AZONNAL törölni.Ez lehetséges? Ha igen,akkor a választ előre is köszi.
2016. jún. 6. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Én értem, hogy MIT akarsz, de azt nem lehet, maximum úgy, hogy elkövetsz valami kihágást, ami miatt azonnali hatállyal törlik a fiókodat (amennyiben jelentik/észreveszik).

Más részről abszolút nem értem MIÉRT akarsz ilyet, egyszerűen unfriendelsz mindenkit és mindent priváttá teszel, és lesz egy neved, 0 ismerőssel, 0 tartalommal. Hacsak nincs valami extrém ritka neved, akkor gyakorlatilag azt se tudja senki, hogy ez a profil a tiéd.

2016. jún. 6. 19:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz,te csicska!
2016. jún. 6. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!