Google miért dobja ki a nevemre azt a tartalmat, amit egyszer már letiltattam velük?
Figyelt kérdés
1 éve kérvényeztem, hogy egy velem készült interjú ne jelenjen meg, pár hónap múlva megtették az intézkedéseket, azonban most megint kidobja első találatnak.2016. jún. 3. 11:46
1/3 anonim válasza:
Azért, mert az internet sajnos így működik. Hiába vetetsz le valamit egy helyről, az már akkor 100 másik helyen is ott van, és lehetetlen eltüntetni véglegesen valamit, ami már felkerült. Azt pedig, hogy hányadikként hozza fel a Google, csak rövidtávon lehet szabályozni.
2/3 anonim válasza:
Arról nem is beszèlve, hogy a google csak egy kereső, ès a yahoo bing stb. valszeg ugyanúgy kiadta eddig is.
3/3 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy csak a google keresési találatai közül töröltettem, de nekem az elég. Amúgy a bing/yahoo fel sem hozza találatként (legalábbis első oldalakon), érdekes... Na meg annyira nem érdekelnek, a magyarok leginkább google-t használnak.
Egyébként a tartalom url címe nem változott, ugyanaz a hivatkozás, mint amit eltávolíttattam velük.
Na de csodás, akkor megint kérvényezhetem a dolgot, és várhatok hónapokat, amíg reagálnak rá.
Köszi a válaszokat!
2016. jún. 3. 15:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!