Melyik YouTube partnert ajánlanátok?
-Intézze helyettem az adót, ha ez adóköteles az országomban
-Fizessen ha kell havonta.
-A szerződést későbbiekben lehessen felbontani.
-Maximum legalább 50% vonjon le a pénzemből.
-Akár 10 000 feliratkohóval is engedjen csatlakozni.
(Persze ez nem fontos, majd várok...)
-Legyen felhasználó barát, amennyire csak lehet.
Tudom hogy mennyit fizet a YT, sajnos a magyar nézőkért nagyon keveset adnak, a reklámok miatt. Viszont nem is akartam meggazdagodni, hobbiból animálgatok, és bár kevés de nekem az az évi 50 000 ft is elég lenne. Sajnos rá vagyok szorulva erre is. Na meg ha úgyis hobbi és szeretem csinálni, miért ne tehetném zsebre ami jár? A munkámból úgyis csak annyit keresek ami kimegy a számlára, kajára. Igy talán vehetnénk 1 pár + cuccot magamnak, másnak kevés de nekem bőven elég.
Mellesleg nem akarom ez miatt is bajba kerülni, és az egyik ismerősöm említette meg hoyg a cégek vállalják ezeket.
Azért ez így nem igaz. Sőt ! 32 dollár ? Ugyan már.
Én csak magamból tudok kiindulni. 2500 feliratkozóval, és néhány ezres megtekintés mellett havi 7-8 ezer azért összejön.
150 e. feliratkozó számmal, és jó megtekintési mutatók mellett egy minimálbért azért össze lehet videózgatni.
Viszont a többi amit kérsz az irreális.
Az Adsense-t ajánlom, mert megbízható. Habár nem ad annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!