Felső sáv görgetése megoldható valahogy?
Olyan Chrome használó vagyok aki néha elég sok oldalt felhalmoz. Olyan lehetőség érdekelne, amivel elérhetem, hogy az egér görgőjét használva váltogathassak a megnyitott oldalak között, akár csak Linuxon.
Eddig Linuxos voltam, ott nagyon jó volt, de Windowson nem találtam megoldást egyenlőre...:(
Az érdekes, hogy valaki elsőbb Linux-os volt és aztán lett Windows-os... :-)
Mellesleg ha csak netezésre használod a gépet, nincs túl sok jelentősége, hogy milyen operációs rendszer fut a háttérben, hiszen a böngészőknek ugyanolyan tulajdonságaik vannak. (vagy mégsem?)
1.: Ha Windows-t használsz, akkor szélesebb skálán mozoghatsz, mert pl. úgy látom a Unity-nak még mindig nincs Linux-os verziója (na nem mintha én sokat használnám, de vannak akik igen). ...és mivel sok programot használhatsz, így bizony gyakoribb a virustámadás is.
2.: Ha Linuxot használsz, nos miért is lettél Windows-os? :-)
3.: Ha Macintosh-t használsz, akkor meg sajnálunk... :-) ...nem, nem irigykedünk, csak sajnálunk!
Most néztem meg, Windows alatt tényleg nem működik az egér görgő a Chrome-nál sem...
Viszont belegondolva esetleg egy kiegészítő plugin-el elérheted a célod:
Ctrl+Tab ill Ctrl+Shift+Tab ugyan ez, de én a görgőn szeretném látni ugyan ezt.
Windowsos voltam, de megtetszett a Linux, így elkezdtem vele foglalkozni. Még mindig szeretem és használom, csak nem az új laptopon, mert a 4.4-es kernelben sem javították ki, hogy ne vigye magával a rendszer egy komolyabb fagyás.
Amúgy meg rendszergazda vagyok, szervernek tökéletes a Linux.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!