Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Regisztráltam a Vaterára most...

Regisztráltam a Vaterára most először, lenne egy-két kérdésem? Kis segítség?

Figyelt kérdés
Szóval ez az oldal nem olyan mint pl a Jófogás, hogy ingyenes? Mert kapásból 100 FT kauciós díjat követel. Ez nem is gond. De attól félek, hogy minden egyes hirdetés pénzbe kerül majd? Ha igen mennyibe? Légyszíves adjatok információt vaterások, hogy működik mindez.

2016. jún. 2. 05:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Eladott termékek után 6%-ot kér. A 100 ft gondolom azért mert kezdő vagy, illetve van listázási díj, ha 1 ft felett hirdeted a terméket, akkor 9 ft/hirdetés-

Sztem nem vészes.

2016. jún. 2. 07:31
 2/4 A kérdező kommentje:

Szemetek :D

Maradok a jófogásnál.

2016. jún. 2. 07:49
 3/4 anonim ***** válasza:
#2 eladóként jobban jársz, de a vevők szívesebben vásárolnak vaterán. ;)
2016. jún. 2. 14:27
 4/4 anonim válasza:

Szerintem ez nem szemétség kérdése. A Vatera magasabb színvonalat nyújt a hirdetés feladása és a keresés tekintetében, valamint a legfontosabb, hogy lehet értékelni egymást, ezáltal már lehet tudni, hogy milyen eladóval/vevővel van dolgod. Ennek pedig nyilván van egy ára jutalék formájában, melyek véleményem szerint nincsenek eltúlozva, ráadásul részben vagy egészben be lehet építeni a termék árába is.

Ezzel szemben a Jófogáson ugyan nem kell fizetni a hirdetés feladása és a termék eladása után, viszont ha meg akarod újítani a hirdetést, hogy legalább érdeklődő legyen, a termék árához mérten irreális árat kell fizetni (ráadásul az OLX átvétele előtt mindkét oldalon ingyenes volt egyébként). Cserébe van egy problémásan működő oldal, rengeteg komolytalan érdeklődővel, és olyan eladókkal, akiknél meg van a lehetőség, hogy átvernek.

A te döntésed, hogy melyik használod, de érdemes mérlegelni szerintem.

2016. jún. 2. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!