Az Operában lehet a könyvjelzősávban mappákba csoportosítani az ikonokat, mint a Firefoxban?
Igen, de én a könyvjelzősávba akarok mappákat, abba a sorba, ami mindig látszik a böngészőben. Volt egy sor, ma már két sor lett, mert annyi ikont raktam ki, ezért akarom csoportosítani őket.
Firefoxban csak jobb gomb az eszköztáron és új mappa és bele tudom húzni az ikonokat. A könyjelzőket tudom mappákba rakni, de nekem nem az kellene, hanem a kinti ikonokat mappába rendezni.
Na, rájöttem. Könyvtárat lehet csinálni a könyvjelzőknél jobbgombbal is, menüből is a könyvjelzők kezelésénél vagy csak a listánál, szóval többféleképpen. Ezeket a kreált mappákat kell aztán a listából ráhúzni a kedvencek sávjára vagy ha behozzuk a tulajdonságait, akkor ott be lehet pipálni, hogy ez az elem látszódjon a könyvjelzősávon, ekkor odakerül legelölre és lehet húzgálni.
Sajnos ezután sem könnyű a helyzetünk, mert nem lehet a régi ikonokat csak úgy belehúzgálni a mappákba, mint Firefoxon, hanem egyesével a tulajdonságainál be kell állítani, hogy melyik mappába akarjuk őket tenni. Ekkor megadhatjuk a mi mappánkat, bele is teszi az ikon, de a régi helyén is otthagyja, nem pedig átmozgatja. Szóval utána a régi helyéről törölni kell.
Ugyanígy, böngészés közben sem tudjuk csak úgy belehúzni egy új oldal favikonját a mappákba, hanem a könyvjelző hozzáadása gomb megnyomása után a felugró ablakban kell megadni, hogy melyik mappába akarjuk rakni. Szóval nem lehet csak olyan könnyedén húzgálgatni és beledobni linkeket a mappákba, mint Firefoxban. Igaz, régebbi Operám van, talán az újabbakban változtattak már rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!