Mi lehet az ok? ( A fiókod ideiglenesen zárolva van )
Ilyenem még nem volt. Megcsináltam azt a képeken ki van, és vártam, hogy írjanak. Egy ilyen levelet kaptam végül:
Hi,
Köszönjük megkeresésedet, de sajnos nem tudtunk meggyőződni róla, hogy a fiók valóban a tiéd.
Válaszüzenetedben küldd el nekünk a nevedet és fényképedet vagy a nevedet és születési dátumodat feltüntető, hatóság által kiállított személyazonosító okmányod beolvasott képét vagy fényképét.
Ha nem tudsz hatóság által kiállított személyazonosító okmányt elküldeni, nézz utána a Súgóközpontban az általunk elfogadott egyéb típusú személyazonosító okmányoknak:
Ne feledd, hogy a személyazonosító okmányon szereplő adatoknak meg kell egyezniük fiókodban megadottakkal.
A személyazonosságod ellenőrzéséhez nem szükséges személyes adatokat (pl. címet, TB-számot) takard ki, és mentsd a képet (vagy képeket) JPEG formátumban.
Reméljük, hamarosan jelentkezel, és segíthetünk.
A támogatási üzenetmappa új üzeneteinek megtekintése:
Mit tudok tenni, hogy újra használjam? Valaki segítsen, kérem szépen. :C
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!