Hogyan kell felíratot készíteni egy filmhez?
Figyelt kérdés
Én BSplayert használok a feliratot hozzá adja de nem marad meg amikor azt elmentem! hogy kell égetett feliratot csinálni! mi kell hozzá! vaki írja meg ! köszönöm előre is! puszi2010. ápr. 11. 02:18
1/2 anonim válasza:
2/2 anonim válasza:
Ráégetheted, de nagyon időigényes feladat. Ezenkívül minden konvertálás picit ront az eredeti minőségen. (Nem jó ha a feliratot beolvassa a lejátszód?) Persze YouTube-ra csak így lehet feltenni feliratos videót...
VirtualDub-ot mondanám én is. Telepíteni kell a VobSub2.23-TextSub plugin-jét a VirtualDub alapmappába.
A "SelectDirectory"-nál a VD mappát kell megadni, nem kell megnyitni azt! Aztán kb így video/filters/add/textsub2.23/open...ezzel a felirat ok. Majd video/compression/pl xvid kodek...ezzel a kódolás ok.
Majd file/svae as avi...
Még az AviRecomp alkalmas, de ezt még nem használtam. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!