Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan kell felíratot készíten...

Hogyan kell felíratot készíteni egy filmhez?

Figyelt kérdés
Én BSplayert használok a feliratot hozzá adja de nem marad meg amikor azt elmentem! hogy kell égetett feliratot csinálni! mi kell hozzá! vaki írja meg ! köszönöm előre is! puszi
2010. ápr. 11. 02:18
 1/2 anonim válasza:

[link]

és itt egy leírás.

[link]

Szerintem filmezésre amúgy tökéletes MPC, benne van a K-lite kodek pack-ban, ajánlom neked.

2010. ápr. 11. 06:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Ráégetheted, de nagyon időigényes feladat. Ezenkívül minden konvertálás picit ront az eredeti minőségen. (Nem jó ha a feliratot beolvassa a lejátszód?) Persze YouTube-ra csak így lehet feltenni feliratos videót...

VirtualDub-ot mondanám én is. Telepíteni kell a VobSub2.23-TextSub plugin-jét a VirtualDub alapmappába.

A "SelectDirectory"-nál a VD mappát kell megadni, nem kell megnyitni azt! Aztán kb így video/filters/add/textsub2.23/open...ezzel a felirat ok. Majd video/compression/pl xvid kodek...ezzel a kódolás ok.

Majd file/svae as avi...

Még az AviRecomp alkalmas, de ezt még nem használtam. [link]

2010. ápr. 11. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!