Valaki segítene ebben?
Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne a facebookal, hogy van egy csoport beszélgetésünk pár haverral és ismerőssel, és nem tudok írni, és nem látom az üzeneteket se. Annyi volt, hogy én kiléptem kb 3-szor egymás után(ezt most nem szeretném magyarázni miért, mert vannak indokolatlan dolgok abba a csoportba) és meghalt. Semmit nem tudok vele csinálni. Írni nem tudok bele, az üzentekből csak annyit látok ha írt valaki valamit 1 másodperce felugrik és eltűnik, ha letiltom akkor is ugyan úgy látom, kirúgni nem tudnak belőle, archiválni is felesleges. Szóval semmit nem tudok vele csinálni, de jön róla az értesítés. Messengerben meg nem is látom a csoportot. A többieknek működik.2016. máj. 29. 16:07
1/2 anonim válasza:
Ha szeretnéd látni az üzeneteket, akkor meg kell kérni egy csoportbeli tagot, hogy vegyen be a beszélgetésbe, ha nem akarod látni, akkor töröld a beszélgetést, majd archiváld.
2/2 A kérdező kommentje:
Be vagyok véve a csoportba, kirúgni nem tud mert automatikusan visszalépek, ha archiválom akkor is vissza dobja a normál üzenetek közé.
2016. máj. 30. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!