Szerintetek túl nagy hülyeség ehhez hasonló "tutorialokat" csinálni?
https://www.youtube.com/watch?v=iBhi40VBRRE
Igazából szeretnék segíteni az embereknek, mert találkoztam olyannal aki nem tudta viszont nem tudom, hogy lenne-e ilyesmire igény vagy csak az az egyetlen ember akinek szüksége van ilyesmire és f*$zság az egész :)
Jó kérdés hogy mit értesz ehhez hasonló alatt, viszont szerintem egyáltalán nem hülyeség, ha még nincs az adott problémáról videó, sokak dolgát könnyítheted meg vele. Alapvetően ez egy jó gondolat.
Viszont figyelj rá, hogy érthetően beszélj, és látható legyen amit csinálsz (értem ezalatt hogy nem 240p-s videót raksz fel, és nem egy olyan programmal veszed, ami kitakarja a kép felét valami reklámmal vagy logóval.)
Nem konkrétan erre a videóra gondoltam, én azt hittem, hogy ezt nem is te csináltad, csak linkeltél egy mintát. Általánosságban írtam ezeket a tanácsokat :)
És továbbra is azt mondom hogy nem hülyeség, főleg az olyanok számára, kiket zavarnak az ilyen apróságok, de nem értenek hozzá, hogy kijavítsák. (mondjuk aki használ cmd-t az talán képes erre is, de ez most mellékes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!