Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook oldalon üzenet hová...

Facebook oldalon üzenet hová tűnhet el?

Figyelt kérdés
Van egy oldalam és kapok üzeneteket ugye. Ált. megnézem, de később válaszolok csak. Tegnap is megnéztem egyet, ma válaszolnék, de egyszerűen eltűnt. Ez már másodszorra fordul elő. Első alkalommal tudtam a nevét annak, aki írta, és ha beírtam az üzeneteknél kiadott keresőbe, akkor úgy megtalálta és meg tudtam nézi, de alapjáraton nem írta ki az embert az üzeneteknél (se a sima, se az archivált, se a kéretlen tartalom mappában). A mostani embernek viszont nem tudom a nevét.. Hogy szedjem elő az üzenetet? Hova tűnik?
2016. máj. 28. 11:02
 1/3 anonim válasza:

Tudom, ezzel nem fogsz sokra menni,de pár hete én is így jártam. Édesanyámmal folytatott beszélgetésem tűnt el...mondjuk nem lepődök meg, hiszen ezeken az oldalakon a "nagy testvér" erősen figyel és cenzúráz, bár mi csak a szokásos anya-lánya beszélgetést folytattuk, nem államtitkokat osztottunk meg egymással.

Vagy csak simán hiba került a gépezetbe..van egy lehetőség, a probléma jelentése, esetleg küldj erről egy üzit nekik, h vmi nem jó :)

2016. máj. 28. 11:13
 2/3 A kérdező kommentje:
Megtaláltam úgy, hogy beírtam az üzenetkeresőbe egy szót, amire emlékeztem az üzenet tartalmából és így kiadta. De amúgy mikor személyes üzeneteket beszélek a profilommal, akkor sosincs ilyen gond. Ha az oldalamon (nem FB-profil, hanem a honlapom oldala) kapok üzeneteket az néha eltűnik.. aztán ha rákeresek valahogy és rákattintok avgy visszaírok, akkor visszajön.
2016. máj. 28. 11:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Az enyémek is eltűntek nemrég, aztán egyszer csak megkerültek. Lehet fejlesztenek valamit és az okozza.
2016. máj. 28. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!