Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » NCore kótot hogyan tudok...

NCore kótot hogyan tudok szerezni ingyen? Vagy valakinek van egy fel nem használt kódja, szükségem lenne rá.

Figyelt kérdés
Előre is Köszönöm a válaszokat.

2016. máj. 26. 13:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a barátaidat. Ha valakinek van elég pontja akkor tud neked meghívót küldeni. De senki sem szeret, mert ha mondjuk én küldenék neked és te nem seedelsz akkor azért engem is büntetnek.
2016. máj. 26. 20:12
 12/17 A kérdező kommentje:
A barátaimnak nincsen már kérdeztem, esetleg valakit ismertek akinek van?
2016. máj. 27. 13:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindannyiunknak van, de nem adunk, mert nem ismerünk, és ha nem seedelsz, minket is kitiltanak.
2016. máj. 27. 13:44
 14/17 A kérdező kommentje:
És lennétekképesek adni?
2016. máj. 27. 14:48
 15/17 anonim ***** válasza:
képesnek képes vagyok, de nem adok a fent említett okok miatt.
2016. máj. 27. 21:53
 16/17 A kérdező kommentje:
Semmiképpen sem, sehogyan nem tudom bizonytani, hogy aktív lenne vele?
2016. máj. 29. 13:50
 17/17 anonim válasza:

Èpp zsír ingyen adtam meghívót egy netes embernek egy hete..kapaszkodj.. Multi acc miat elvettèk a meghívàsi jogom őrőkre a tagnak a fiokjàt meg vèglegesen letőrőltèk!!

Hàt igy bizz màsba az ingyen meghivóval..jó szivvel segitettem erre bumm!! Jól gondoljàtik meg neten kit mit hívtok meg??

2022. nov. 8. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!