Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Vettem egy routert, amit...

Vettem egy routert, amit reseteltem, és bekötöttem a gépem elé. De nincs internet kapcsolatom. Mit lehet ezzel kezdeni?

Figyelt kérdés

A kezelőfelületen azt a hibaüzenetet látom hogy nincs dsl-kapcsolatom, nézzem meg hogy minden összeköttetés rendben van-e. Meg valami szinkron-hibát olvastam még. Mit lehet ezzel kezdeni?Átnéztem a kábeleket, minden rendben volt.

Inviteles asdl- netről van szó.

2016. máj. 25. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Resetelés után újra kell konfigurálni a routert!
2016. máj. 25. 20:53
 2/5 CspCsj ***** válasza:

A router internet beállítási menüpontjánál (WAN) a kapcsolat típusa PPPoE legyen, ami mellé a szolgáltatótól kapott felhasználónév-jelszó párost be kell írni.

Ennél pontosabban a router típusának ismeretében tudom leírni, de azért itt egy Inviteles leírás TP-Link router-hez:

[link]

2016. máj. 25. 20:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Egy elég régi, Thomson ST 546 tipusról van szó, router-modem. A baj az, hogy már a beállítások menüpontot sem hagyja megnyitni, ahol azokat kellene beírni, amit mondtál, hanem kiírja ezt a hibaüzenetet. Nem lehet, hogy az Invitel szerverei nem fogadják el, ha valami más routert észlelnek?
2016. máj. 25. 21:12
 4/5 anonim ***** válasza:

" Nem lehet, hogy az Invitel szerverei nem fogadják el, ha valami más routert észlelnek? "

-nem

2016. máj. 26. 06:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, mivel ez egy "router-modem" a modem része -ami a bejövő jelet fogadja)- nem illeszkedik(és nem is fog!) az Invitel hálózatához!
2016. máj. 26. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!