A Wi-Fi mindig elemgy. Azt mutatja h rajta van de, semmi se megy a neten. Milehet ez?
Figyelt kérdés
Ez a probléma már Win 8.1-ben is volt most frissitettem 10-re de semmit sem segitett.Azt mutatja hogy rajta van de semmi se megy a neten.Ha viszont lecsatlakozok majd vissza akkor megy minden tovább.Ez csa a pc-men van igy.Tableton,telefonon jó.2016. máj. 21. 23:17
1/7 anonim válasza:
Win 10 -nél én is gyakran tapasztaltam ezt... de nem hittem volna hogy 8.1 -ben is benne van bug.
(Én vissza váltottam Win 7 -re)
Milyen kártyáról van szó?
2/7 A kérdező kommentje:
Usb-s adapter TP-link TL-WN722N
2016. máj. 21. 23:27
3/7 A kérdező kommentje:
Megoldana a problémát ha idehúznám a kábelt?
2016. máj. 21. 23:32
4/7 anonim válasza:
kábellel 99,999%-ban biztos hogy stabil és gyorsabb lenne..
5/7 anonim válasza:
Tipikus hibája ennek az USB -s adapternek.
ha lebutitod, azaz csak 20MHz -n keres, kicsit lehet stabilizálni.
Szinte csak akkor működik stabilan ha egy 3M hosszú UTP -vel is megoldható lenne az össze kötés. (azaz szobán belül)
6/7 A kérdező kommentje:
Nem értek ezekhez a dolgokhoz de szerintem igy lesz:1.Odahuzom a kabelt a szobaba oda bekotom a routert es a hauljabol huzok egy kabelt a pchez
2.Veszek uj adaptert
Szerinetek
2016. máj. 22. 00:13
7/7 anonim válasza:
a gépet gondolom nem mozgatod így nem kell hogy vezetéknélküli legyen a neted (javíts ki ha nincs igazam) szóval a routerből húzz egy kábelt a gépedhez(nem is muszáj közel tenni a gépedhez a routert mert valószínűleg a kábel amit használsz 100m-ig jelveszteség nélkül tud üzemelni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!