Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Teljes jogú felhasználó...

Miklósi timi kérdése:

Teljes jogú felhasználó inaktivitás után hogy lehetek újra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A lényeg hogy valószínű ip cim miatt tiltottak ki Vaterától..egyik ismerősünk bejelentkezett nálunk őt letiltották és utána pedig minket...ebből gondolom h ip cím miatt lehet....nem csináltunk mi semmi rosszat a vaterán a párom a kütyüit én meg a picik ruháit árultam..na most ujra telepitettük a gépet uj ip stb..a párom csináltatott egy bankkártyát beregeltünk és kb 10 nap után megint tiltottak egyezés miatt.....na most akkor ha anyósom regisztrálna be aki még soha nem volt vaterán még gépe sincs őt is letiltanák? A neve pl...Gábor Józsefné,a páromé Gábor Tamás..a lakcímünk nem ugyanaz bár nekem anyós címe volt megadva mert ott laktunk a páromnak meg a saját címe....Tehát most betudnék anyóséval úgy regelni h nem tiltsanak ki? Ha nem anyós valós cimét adom meg hanem a nagymamámét mondjuk? meg újra telepítve lenne a gép sütik törölve stb.....Kérem olyan írjon aki normális hozzászólást és segítséget tud adni! Köszönöm szépen!

2016. máj. 21. 07:45
 1/5 Dongaben ***** válasza:
A NET szolgáltató ad egy "külső" IP címet, amit elméletben csak ő tud megváltoztatni.(Régebben modemes NET esetében egyes szolgáltatóknál a modem áramtalanítása, majd újraindítása után változott ez a cím. Ma nem tudom, működik-e még ez...) A gép "belső" IP címét persze lehet változtatni, de ebben az esetben annak semmi értelme. Ha lehet, akkor a szolgáltatótól kell kérni egy új IP-t.
2016. máj. 21. 08:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm..ezzel már nincs is gond..mert uj alaptop stb..beregeltem minden...igy nem tilt csak eladni szeretnék és nem tudom h ha anyós kártyájával regelek akkor tilt e...

2016. máj. 21. 08:38
 3/5 Dongaben ***** válasza:

" kb 10 nap után megint tiltottak egyezés miatt....."

Ha IP alapján tiltottak, akkor most is így lesz...szerintem.

2016. máj. 21. 08:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább a Vaterának írjatok és kérdezzétek meg, hogy miért tiltották ki a felhasználókat. Nem hiszem, hogy csak azért, mert egyszer belépett 2 különböző user. Ha emiatt, akkor mondjátok el mi történt, hogy a másik felhasználó nem a tiétek, csak nálatok járt és belépett a saját felhasználójával.

Nem lehet, hogy számla tartozás van, emiatt került inaktív állapotba?

2016. máj. 21. 09:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Írtam mondtam hogy mi történt..de adateggyezés miatt tiltottak..csak ipre tutam gyanakodni...azt hiszem önlicitet csinált....de a vatera ilyen szempontbol gáz..ha mondjuk belép egy céges felhasználó 200000 pozitiv vjelzéssel azt is tiltják pedig sok nyilt hálozat van....azért kérdezem h igy belehet e még regelni....h most a nevek hasonlóak meg a város....
2016. máj. 21. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!