Arra lenék kíváncsi ha valaki töröl az Msn ből akkor arról én kapok valamiféle értesítést?
Figyelt kérdés
Vagy nem történik semmi én ugyanúgy látom mint ez előtt a körüzeneteimet ő megkapja de én az ővéit nem,és azt se látom hogyha bejelentkezett.2010. ápr. 10. 06:00
1/3 anonim válasza:
Nem kapsz üzenetet, ő nem kap Tőled semmit és Te se Tőle. Mindig úgy látod, mintha nem lenne épp bejelentkezve, ennyi.
2/3 anonim válasza:
Ha felteszed az msnplust, akkor azon belül van egy olyan lehetőség, hogy partnerlista-karbantartó, és ott látod azt, hogy ki van a te listádon, és azokén te is szerepelsz-e, illetve kinek vagy fent a listáján, és neked fent van-e, vagy sem.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat Bár azt nem értem hogy föltettem ezt a plust és van akihez azt írta hogy nem szerepelek a listáján de azt látom hogy be van jelentkezve ill nincs bejelentkezve.Szóval picit ellentmondásos a dolog de az ő üzeneteit nem látom csak azt hogy be van jelentkezve és az állapotát.vagyis hogy szabad ill foglalt stb.Fúú lehet picit furcsán mondtam.:S :D
2010. ápr. 10. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!