Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ma láttam meg az iwiwen egy...

Ma láttam meg az iwiwen egy kiírást az új fejlesztésről iwiw kapu a neve. De kérdem én minek ez? Vagy egyáltalán mire jó ez? Kinek mi a véleménye ezekről az újkeletű funkciókról?

Figyelt kérdés
Lehet maradi vagyok de egyáltalán nem értem mire jó ez az egész kb már olyan lefigyelés szaga van ennek a dolognak.Belépek egy oldalra vagy akárhová kattintok és előzetes figyelmeztetés nélkül mindent kipakolnak a kezdőlapra hogy mindenki lássa.Oké mondjuk hogy egyszerűsíteni akarnak hogy minden elérhető legyen de akkor sem értem miért jó hogy mindent közszemlére tesznek.Az is egy vicc hogyha az ember nem lép be egy alkalmazásba akkor is jönnek az idétlen értesítők a baromságokról.Szerintem ezeknek az oldalaknak nem ez lenne a célja.Több értelme lett volna ha mondjuk az oldal kinézetét javítják fel egy kicsit mert elég ramaty ahogy kinéz.
2010. ápr. 9. 23:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Az egész IWIW egy nagy rakás sz.r, mindent a Facebook-ról koppintanak....
2010. ápr. 9. 23:55
 2/2 anonim válasza:
Hát nekem se tetszik, hogy bármit is csinálok, arról mind az 800 ismerősöm értesül... kinek mi köze hozzá, hogy én milyen alkalmazásba néztem be, vagy hogy ki küldött nekem egy koktélt? Egyáltalán, ezek is akkora baromságok sztem.. Én már nem is csinálok semmit az iwiw-en ezek miatt.
2010. ápr. 9. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!