Az lehetséges-e hogy úgy megoldani azt, hogy lehessen 2 db router ami működik de úgy hogy csak 1 van belekötve a modemba, azért mert csak 1 szabad hely van a modemen?
Figyelt kérdés
Anélkül hogy bármi elosztót vagy ilyesmit kellene venni.2016. máj. 18. 22:41
11/16 A kérdező kommentje:
A router egy Asus rt-n10 és a másik router (azt csak néztem, még nincs megvéve) az egy Asus rt-n12+ és a csomagot pedig nem tudom, hogy milyen pedig megnéztem egy számlát de sehol se láttam rajta, de annyit tudok róla hogy van az internet mellett 3 iptv és azt hogy Telekom-os
2016. máj. 19. 17:12
12/16 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam és net mánia L (max 30mbps a le de garantált az 1mbps)
2016. máj. 19. 17:15
13/16 anonim válasza:
Akkor lépj be a router adminfelületére és tiltsd ki a tesód és mondd azt h elromlott és vegyen ujat.
14/16 anonim válasza:
Hiába duplázod meg a wifit, az már most is 10x gyorsabb az internetednél. Tehetsz be akár 12 routert, akkor is ugyanazon a 30 Mbites interneten fogtok osztozni. Vagy veszel nagyobb netet, vagy megtanuljátok ésszerűen használni, úgy hogy ne korlátozzátok egymást.
15/16 anonim válasza:
ennek s tipusnak 300 Mbps a wifije. nem a ruter a hibas!
16/16 anonim válasza:
ezen akkor tudsz változtatni ha új netre fizetsz elő ami gyorsabb (de akkor is tudsz majd annyival tölteni h a másik gépen belassuljon szóval mindenképp korlátozni kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!