Hány napra tilt le a facebook hamis fiók miatt?
Figyelt kérdés
Nagyon sokan lopjak a kepeimet a neten, hamis fiókokat csinalnak a kepeimmel, es engem jelentettek mintha en adnam ki masnak magam. A facebook leis tiltott, elkuldtem a szemelyim nekik, de azota semmi 2 napja vagyok letiltva, normal esetben hany napig tart a tiltas, feloldanak egyaltalan?2016. máj. 18. 00:38
1/3 anonim válasza:
Erre en is ki ba szott kivancsi vagyok mert a hu lye ge-cik engem mar 2 eve letiltottak kuldik az emailemre az ertesiteseket de nem old fel
2/3 A kérdező kommentje:
Ugyan ezért? Személyidet elküldted nekik vagy valami és mégse oldanak fel?
Amúgy az én emailem aminba face van meghalt, citromailes voltam es nem leptem be aztan megszunt
2016. máj. 19. 04:26
3/3 anonim válasza:
Ugyanezert de jo hogy nem voltak kepesek letiltani azokat akik a p icsajukat teszik ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!