Windows 7-et telepítettem de nincs wifi/net. Hogy oldjam meg?
Újra tettem a w7-et, de nincs net. Van wifim is meg nrmális hálózatom az asztali gépen.
Ezen kívül van egy partition wizard 7.6 boot cd-m hozzá, ami nem tudom szükséges-e, de beteszem de nem futtat semmit.
Van egy "kiegészítő"(?) cd-m a windowson, az bead pár menüpontot ami a nettel kapcsolatos. (Otthoni hálózat beálíltása) Mikor beakarom állítani ezt írja ki:
""a számítógép néhány hálózati hardvere le van választva hiba. Folytatás előtt vagy csatlakoztatnia kell az összes hardvert vagy be kell jelölnie a következő lehetőségeket: "A nem csatlakoztatottt hálózati hardverek figyelmen kívül hagyása"."
Pedig nincs semmi leválasztva.
Mia megoldás?
bocs, az első sorhoz: szóval a laptopon tettem újra,
az asztali gépen van net, csak ahoz van minden bekötve
#2+1
Tudod, kedves kérdező, akkor tudnánk igazán segíteni, ha leírnád a laptop nevét, szériaszámát stb. PONTOSAN, ne csak annyit PL: Lenovo G50, mert ebből még nem tudunk meg semmit.
Másrészt pedig, mikor felraksz egy op.renszert alap dolog, hogy felrakod a szükséges drivereket.
de nincs semmi telepítő a wifihez! Korábban jó volt!
Asus X55A típusú, a többit nem tudom
DE IGEN VAN!
Innen töltsd le. Válaszd ki az operációs rendszert, ott van egy olyan fül, hogy Wireless. A 4 közül valamelyik jó.
Hogy melyik? Azt az eszközkezelő azonnal megmondja, hanem pedig próbálgass.
Talán innen:
Azt azért tudni kellene, hogy hány bites a rendszer. (És az asztali gépen keresztül intézni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!