Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha egy nem ismerős személynek...

Ha egy nem ismerős személynek írok Facebook-on, kifogja nekem jelezni, hogy "látta"?

Figyelt kérdés
Ráírtam valakire, aki nem az ismerősöm. Tudom, hogy nehézkesen fogja észrevenni, mivel az "egyéb" mappába kerül az üzenet, amit szinte senki se néz. De fogom tudni, hogy látta? (valószínű nem fog rá válaszolni...)

2016. máj. 15. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem fogja kijelezni
2016. máj. 16. 10:45
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2016. máj. 16. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
De kijelzi.
2016. máj. 18. 19:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, csináltam egy fake felhasználót, ráírtam magamra, és furcsa dolgot tapasztaltam. Kiírja, hogy "látta", de teljesen más az időpont :D 16:35kor írtam, 40kor néztem meg, de azt mutatta hogy 35kor néztem meg (amikor küldtem), ami nem igaz :D. Lehet IP cím alapján néz valamit a rendszer? Valaki más tapasztalat?
2016. máj. 18. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!