Honnan tudok n-core meghivot szerezni?
"pár hétig nem töltöttem semmit, erre kitiltottak" "kockafejű gyökerek"
behalok:D egyébként nem innen.. ha nincs ismerős nem lesz meghívód.. venni sem lehet az mind átverés
Meghalok >< Istenem a kisgyerekek olyan gyengén trollkodnak(tényleg remélem hogy csak valami 13 éves trollpalánta vagy) Komolyan mondom miután elolvastam amit írtál legalább fél percig gondolkoztam hogy hogyan tudnálak megalázni de ahogyan magad aláztad meg azt nem lehet felülmúlni.
kérdező: vannak alternatívák amiről én hallottam a ztracker vagy a thepiratebay se végződésű pl ingyenes de a kalózkikötővel vigyázni kell mert ott előfordulhatnak rosszindulatú dolgok is.Ha véletlen lesz valaki aki megbízik benned és küld akkor se fogsz úgy járni ahogy a másik válaszoló aki valószínűleg csak nem olvasta el a szabályzatot és hülyeséget csinált.
Természetesen az ilyen dolgokat a törvény büntetheti.. :)
"Meghalok >< Istenem a kisgyerekek olyan gyengén trollkodnak(tényleg remélem hogy csak valami 13 éves trollpalánta vagy) Komolyan mondom miután elolvastam amit írtál legalább fél percig gondolkoztam hogy hogyan tudnálak megalázni de ahogyan magad aláztad meg azt nem lehet felülmúlni."
Nem vagy elég okos, hogy bárkit is megalázz, úgy tűnik nekem. A saját sikertelenséged kompenzálandó próbálsz itt beszólogatni, de az ilyeneknek. Én szarok a fejére. Érj el annyit amennyit én és hozzám szólhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!