Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Honnan tudok n-core meghivot...

8InT8 kérdése:

Honnan tudok n-core meghivot szerezni?

Figyelt kérdés
2016. máj. 14. 23:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Olyan ismerőstől tudsz kérni, aki már benn van.
2016. máj. 15. 00:02
 2/13 anonim ***** válasza:
0%
Ne használd azt a fos oldalt. Nekem volt meghívom, pár hétig nem töltöttem semmit, erre kitiltottak. Ebből is látszik, hogy ilyen kockafejű gyökereknek van ez csinálva.
2016. máj. 15. 00:09
 3/13 anonim ***** válasza:

"pár hétig nem töltöttem semmit, erre kitiltottak" "kockafejű gyökerek"

behalok:D egyébként nem innen.. ha nincs ismerős nem lesz meghívód.. venni sem lehet az mind átverés

2016. máj. 15. 00:16
 4/13 A kérdező kommentje:
és akkor mejik oldalt ajánlanád?
2016. máj. 15. 00:16
 5/13 anonim ***** válasza:

[link]

Meghalok >< Istenem a kisgyerekek olyan gyengén trollkodnak(tényleg remélem hogy csak valami 13 éves trollpalánta vagy) Komolyan mondom miután elolvastam amit írtál legalább fél percig gondolkoztam hogy hogyan tudnálak megalázni de ahogyan magad aláztad meg azt nem lehet felülmúlni.

kérdező: vannak alternatívák amiről én hallottam a ztracker vagy a thepiratebay se végződésű pl ingyenes de a kalózkikötővel vigyázni kell mert ott előfordulhatnak rosszindulatú dolgok is.Ha véletlen lesz valaki aki megbízik benned és küld akkor se fogsz úgy járni ahogy a másik válaszoló aki valószínűleg csak nem olvasta el a szabályzatot és hülyeséget csinált.

Természetesen az ilyen dolgokat a törvény büntetheti.. :)

2016. máj. 15. 01:25
 6/13 anonim ***** válasza:
0%

"Meghalok >< Istenem a kisgyerekek olyan gyengén trollkodnak(tényleg remélem hogy csak valami 13 éves trollpalánta vagy) Komolyan mondom miután elolvastam amit írtál legalább fél percig gondolkoztam hogy hogyan tudnálak megalázni de ahogyan magad aláztad meg azt nem lehet felülmúlni."

Nem vagy elég okos, hogy bárkit is megalázz, úgy tűnik nekem. A saját sikertelenséged kompenzálandó próbálsz itt beszólogatni, de az ilyeneknek. Én szarok a fejére. Érj el annyit amennyit én és hozzám szólhatsz.

2016. máj. 15. 01:30
 7/13 anonim ***** válasza:
#6: Aranyos a kinlodasod:D
2016. máj. 15. 03:39
 8/13 anonim válasza:

Itt esetleg próbálkozhatsz:

[link]

2016. máj. 15. 03:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is ajánlom a ztracker-t, sok a torrent rajta és ingzenes is. Persye szabályok vannak.
2016. máj. 15. 07:16
 10/13 anonim ***** válasza:
7: ennyit tudsz írni? Gratulálok ;)
2016. máj. 15. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!