Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Outlook.com vagy outlook mail?

Outlook.com vagy outlook mail?

Figyelt kérdés
Mi a kulonbseg a ket email kozt? Melyik az az email amelyikkel betudok lepni minden Micorosftos programba(Windows10,Windowsphone,Xbox)? Mert ahogy eszrevettem az Outlook-mailnek sokkal rondabb a felulete es tele van reklammal,es gozom sincs hogy az eggyik miben jobb mint a masik..

#Outlook #Outlook mail
2016. máj. 14. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Megmondom őszintén, fogalmam sincs, mi az az "Outlook mail", a Google sem adott ki rá semmit. De mivel a hivatalos Outlook levelezőprogramban (Outlook.com) semmilyen reklám nincs, így a másik valami gagyi másolat lehet (mint a gmail.hu aminek semmi köze a valódi Gmailhez).
2016. máj. 14. 22:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Van egy gépre telepíthető program, a Microsoft Outlook nevű levelezőkliens.

[link]

Meg van a több online szolgáltatást összefogó Microsoft fiók, amit az outlook.com-on tudsz elérni.

[link]

Hogy te melyiket mennyire tartod rondának, azt én nem tudom eldönteni. De ahogy írja a kolléga, ha ezek teli vannak reklámmal, akkor valamit nagyon benéztél :)

2016. máj. 14. 22:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, én a Windowsban levő Outlookot 10 éve nem használtam, már el is felejtettem, hogy létezik... :) De persze reklám abban sincs.
2016. máj. 15. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!